top of page
  • Video Produktioner
Video Produktioner
  • Portræt Fotografering
Portræt Fotografering
  • Spotify - Hvid Circle
Musik
  • Portræt Fotografering
Udsigt Fotografering
  • Hvid Facebook ikon
Personlig Facebook

Halløjsa! Der er Abdullah

 

Jeg er en ung mand der søger et fuldtidsjob eller deltidsjob inden for noget jeg interreseret mig for. Jeg er en meget glad, kreativ og motiverende person. Jeg er rigtig fysisk og psykisk fleksibel. Jeg ville tilfredstille mine kollegaer, chefer og kunder så godt jeg kan!

92018525_10216675802756438_2637729975582

Abdullah Kazem H.DD

Respektfuld og Disciplineret

 

Tlf:

52 30 30 66

 

Email:

Abdullah.KHDD@gmail.com

 

Adresse:

Danmark, Nærum 2850

Fødselsdag:

November 02, 1998 (22 år)

Uddannelse
EXPERIENCE
2021-2021

U/Nord

U/NORD Hillerød Teknisk skole

En kort tid brugt på en uddannelse der lød interresant men fundet senere ud af at det bare ikke var for mig. Det var svært og jeg kom ind på en svær tid. Det var under corona nedlukningen i Danmark. Det endte med at jeg droppet ud og arbejdet hårdt i stedet.

2020-2021

HF - KG

Københavns Åbne Gymnasium HF 

Et års skoletid samt arbejde ind imellem. Det var hårdt at komme igennem skolen men hold tungen i munden. Det tog mig lang tid men fandt ud af at HF ikke var noget for mig og droppet ud efter 1 år.

2019-2019

Militær Værnepligt

VÆRNEPLIGTIG (AUGUST 5 - 28 NOVEMBER) 

Et helt års hårdt arbejde i Netto og det var tid til at prøve noget nyt. Her lærte jeg en masse sammenarbejde, disciplin, rengøring, respekt og at fuldføre opgaver. Jeg lærte også en masse om migselv såsom at jeg er rigtig god til at hjælpe andre.

2018-2018

GF2 FTP Nørrebro

GRUNDFORLØB 2 FILM & TV-PRODUKTION

Efter et års tid på Medieskolen kom jeg endelig ind på GF2 FTP. Det er der hvor jeg er lige nu. Det eneste jeg mangler for at komme videre til FTP uddannelsen er en elevplads.

2017-2018

Produktionskole Lyngby

MEDIESKOLEN LYNGBY (PRODUKTIONSKOLE)

Her gik jeg et år. De havde en linje med film og jeg valgte så at gå der som forberedelse til at komme ind på GF2.

2016-2017

GF1 FTP Kastrup

GRUNDFORLØB 1 FILM & TV-PRODUKTION

Efter 10 klasse fandt jeg FTP uddannelsen og var utrolig interesseret i uddannelsen. Jeg valgte så at tage denne linje og fik både lært en hel masse og fik mine karrakterer næsten fordobbelt. Jeg håber på at komme videre på den uddannelse.

2015-2016

10 Klasse Birkerød

TOFTEVANGSSKOLEN 10 KLASSE

Jeg var usikker på hvad jeg ville i min fremtid så valgte at tage en 10 klasse indtil jeg fandt ud af, hvad jeg ville med min fremtid. I den 10 klasse jeg tog havde de nogle medie timer hvor vi redigerede billeder og lavede videoer. Der startede jeg med at interessere mig med film Tv og Fotografering.

STYRKER/HOBBYER
SKILLS

Stilbillede Fotograf

Sanger/Rapper

Arbejdsvenelig

Musik Produktion

Venlig, Snakkesalig og Smilende

Respektfuld og Disciplineret

ENGELSK

Jeg har siden jeg var 11-12 år spillet videospil online og har snakket med en del fra udlandet. Det har lært mig så meget engelsk, at det er det bedste sprog jeg kan idag. Derfra har jeg en del venner fra udlandet, som jeg har kontakt til.

DANSK

Jeg kom til danmark da jeg var ca 5 år. siden har jeg boet på landet og lært sproget godt at kende. Jeg har også en del danske venner som jeg hænger ud med tit. De har også lært mig sproget godt og grundigt at kende.

ARABISK

Jeg er født i Irak og der snakker vi arabisk. Der hjemme hos mig snakker vi også arabisk og jeg har familie i Irak som jeg ringer til engang imellem. Sproget er jeg ikke lige den skarpeste til men jeg kan have en samtale på Arabisk.

Sprog
EXPERTISE
CONTACT
bottom of page